“Ševrolet volt” automobil godine u Severnoj Americi

Bez autora
Jan 16 2011

Električno vozilo “ševrolet volt” dobitnik je još jedne marketinške nagrade za “severnoamerički automobil godine”, odlučio je na Sajmu automobila u Detroitu žiri u kome se nalazi 49 novinara iz SAD i Kanade.“Volt”, kao prvo elektrovozilo na svetu sa produženim dejstvom, može sa jednim punjenjem baterije da pređe 40 milja, pre nego što se uključi motor na gas. “Ševi volt” ima ukupan obim vožnje od oko 560 kilometara.

“Ševrolet volt” automobil godine u Severnoj AmericiElektrično vozilo “ševrolet volt” dobitnik je još jedne marketinške nagrade za “severnoamerički automobil godine”, odlučio je na Sajmu automobila u Detroitu žiri u kome se nalazi 49 novinara iz SAD i Kanade.

“Volt”, kao prvo elektrovozilo na svetu sa produženim dejstvom, može sa jednim punjenjem baterije da pređe 40 milja, pre nego što se uključi motor na gas. “Ševi volt” ima ukupan obim vožnje od oko 560 kilometara.

“Volt” se montira u Detroitu, a “General motors” predviđa da će prodati 10.000 komada u 2011. godini i između 35.000 i 45.000 u 2012.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik